PDA

Επιστροφή στο Forum : Top mounts σε e36

Kostas Maras
31-10-11, 18:01
Καλησπέρα παιδιά!
Το αμάξι μου είναι e36 compact και σκέφτομαι να αλλάξω τα εμπρός top mounts και θέλω να τοποθετήσω τα παράκεντρα από e36 m3 για πλεον κάμπερ......μήπως κάποιος από εσάς τα έχει βάλει και αν ναι...τι δυσκολίες έχει η τοποθέτηση αυτή;

race850i
31-10-11, 18:20
Καμοια δυσκολια, ειναι Plug and play δουλειαthumb

Kostas Maras
31-10-11, 18:24
Καμοια δυσκολια, ειναι Plug and play δουλειαthumb

Φαντάζομαι οτι το έχεις κάνει για να το λες.........απλά σκέφτομαι οτι τα άκρα μου δεν είναι m3 υπάρχει κάποια παράμετρος (δυσκολία). Ευχαριστώ για την απάντηση σου!

sofos 2.8i
31-10-11, 18:29
Mε αυτα δεν αλλαζεις την γωνια καμπερ αλλα την γωνια καστερ.Αν θελεις να αλλαξεις την καμπερ σου βαλε τα παρακεντρα συνεμπλοκ στα εμπρος ψαλιδια.

Kostas Maras
31-10-11, 18:37
Mε αυτα δεν αλλαζεις την γωνια καμπερ αλλα την γωνια καστερ.Αν θελεις να αλλαξεις την καμπερ σου βαλε τα παρακεντρα συνεμπλοκ στα εμπρος ψαλιδια.

Είχα την εντύπωση οτι αλλάζει η κάμπερ....!!!!!......μάλλον λάθος πληροφόρηση έχω!!!!!!!!!! Με την κάστερ μήπως γνωρίζεις τι θα κερδίσω και σε τι θα χάσω;

Stunt Mike
31-10-11, 20:11
Κατι λαθος εχετε καταλαβει ολοι σας νομιζω....Κανενα Ε36 δεν εχει ρυθμιζομενα top mount μπροστα,ειτε ειναι Μ3 ειτε οχι...Απλως του Μ3 τα top mount εχουν την βιδα πιο πισω με αποτελεσμα το κερδος σε γωνια καστερ,οχι καμπερ.Αρα αντι να κανεις αυτο,παρε ενα σετακι ρυθμιζομενα για να μπορεις να παιξεις τοσο σε καμπερ,οσο και σε καστερ.Οσον αφορα τα παρακεντρα συνεμπλοκ,παλι δεν κερδιζεις σε καμπερ αλλα μονο καστερ(σε συνδυασμο με το top mount παντα).Η καμπερ στα Ε36 ρυθμιζεται κανονικοτατα σε ΟΛΑ το ιδιο,οτι top mount και συνεμπλοκ και να φορας....

Stunt Mike
31-10-11, 20:12
Είχα την εντύπωση οτι αλλάζει η κάμπερ....!!!!!......μάλλον λάθος πληροφόρηση έχω!!!!!!!!!! Με την κάστερ μήπως γνωρίζεις τι θα κερδίσω και σε τι θα χάσω;

Με μεγαλυτερη γωνια καστερ εχεις καλυτερη αισθηση και επαναφορα τιμονιου αλλα γινεται πιο νευρικο το τιμονι....

Kostas Maras
31-10-11, 20:19
[QUOTE=MikeT328E36;207942]Κατι λαθος εχετε καταλαβει ολοι σας νομιζω....Κανενα Ε36 δεν εχει ρυθμιζομενα top mount μπροστα,ειτε ειναι Μ3 ειτε οχι...Απλως του Μ3 τα top mount εχουν την βιδα πιο πισω με αποτελεσμα το κερδος σε γωνια καστερ,οχι καμπερ.Αρα αντι να κανεις αυτο,παρε ενα σετακι ρυθμιζομενα για να μπορεις να παιξεις τοσο σε καμπερ,οσο και σε καστερ.Οσον αφορα τα παρακεντρα συνεμπλοκ,παλι δεν κερδιζεις σε καμπερ αλλα μονο καστερ(σε συνδυασμο με το top mount παντα).Η καμπερ στα Ε36 ρυθμιζεται κανονικοτατα σε ΟΛΑ το ιδιο,οτι top mount και συνεμπλοκ και να φορας....

Εσένα περίμενα Mike να μου πεις.........μήπως έχεις να προτείνεις κάποιο κιτάκι όπως είπες αλλά αν είναι δυνατον στο κέντρο του να έχει λάστιχο για να μην έχω κραδασμούς στην καμπίνα μου;
Σε ευχαριστώ για την απαντησή σου.

race850i
31-10-11, 22:53
Εγω δεν καταλαβα καθολου λαθος.
Η γωνια της αναρτησης αλλαζει με μεγαλο κερδος αν βαλει καποιος Top-Mounts απο Ε36 Μ3 σε Ε30 !

Αν βαλει καποιος τα παραπανω σε Ε36 αυτο που θα κερδισει ειναι πιο ενυσχημενα ανταλλακτικα στο αυτοκινητο του πιο αξιοπιστητα και πιο φτηνα απο After Market.

georgepap
31-10-11, 23:04
Αν επιλεξεις του m3 τα γνησια αγορασε εκεινα απο
το m3 321 γιατι ειναι μετατοπισμενο το κεντρο του
αμορτισερ ακομα πιο πισω!!!

race850i
31-10-11, 23:07
και αλλαζει το ΚΑΜΠΕΡ σε αρνητικο η θετικο και οχι το Καστερ.....αυτο το αλλαζουν τα ψαλιδια και τα ακροτιμονα !

Stunt Mike
02-11-11, 09:55
Εγω δεν καταλαβα καθολου λαθος.
Η γωνια της αναρτησης αλλαζει με μεγαλο κερδος αν βαλει καποιος Top-Mounts απο Ε36 Μ3 σε Ε30 !

Αν βαλει καποιος τα παραπανω σε Ε36 αυτο που θα κερδισει ειναι πιο ενυσχημενα ανταλλακτικα στο αυτοκινητο του πιο αξιοπιστητα και πιο φτηνα απο After Market.

Μα δεν ρωτησε ο ανθρωπος για Ε30!!Αρα λαθος καταλαβες....

NIKOS Z3
02-11-11, 12:21
εγω πιστευω το προβλημα οπως και στο δικο μου z3 ειναι ο πισω αξονας εκει μπορουμε να κανουμε κατι?

race850i
02-11-11, 23:34
Μα δεν ρωτησε ο ανθρωπος για Ε30!!Αρα λαθος καταλαβες....

Ουτε εγω του απαντησα για Ε30.
Εξηγησα μονο τι κανουν αυτα τα ανταλλακτικα και σαν παραδειγμα ανεφερα και το Ε30.

πσ. δεν μου αρεσει το ποτο,ξερω τι γραφω και ποτε!

Stunt Mike
02-11-11, 23:55
Αρα καταλαβες σωστα και απαντησες αλλα αντι αλλων....τα νυχια μας θα μυρισουμε?Μην αρπαζεσαι....Ο ανθρωπος ρωτησε αν βαλει top mount απο Μ3 σε Ε36 αν θα κερδισει καμπερ κι εσυ του απαντησες αυτο:
'' Εγω δεν καταλαβα καθολου λαθος.
Η γωνια της αναρτησης αλλαζει με μεγαλο κερδος αν βαλει καποιος Top-Mounts απο Ε36 Μ3 σε Ε30 !Αν βαλει καποιος τα παραπανω σε Ε36 αυτο που θα κερδισει ειναι πιο ενυσχημενα ανταλλακτικα στο αυτοκινητο του πιο αξιοπιστητα και πιο φτηνα απο After Market''
Τι σχεση εχει η ερωτηση του μ'αυτο που απαντησες?Και μετα απλως θες να επιμεινεις οτι εσυ δεν καταλαβες λαθος(που δεν πηγαινε προς τα εσενα η απαντηση αλλα προς ολες τις απαντησεις εκεινης της στιγμης).....

chief
03-11-11, 00:37
Καλησπέρα παιδιά!
Το αμάξι μου είναι e36 compact και σκέφτομαι να αλλάξω τα εμπρός top mounts και θέλω να τοποθετήσω τα παράκεντρα από e36 m3 για πλεον κάμπερ......μήπως κάποιος από εσάς τα έχει βάλει και αν ναι...τι δυσκολίες έχει η τοποθέτηση αυτή;
Παρε ρυθμιζομενα που κανουν για την μαμα αναρτηση.
Εγω μεχρι προσφατα στην μαμα αναρτηση ειχα ρυθμιζομενα απο Turner Motorsport και ηταν μια απ τις καλυτερες βελτειωσεις που ειχα κανει τοτε.