PDA

Επιστροφή στο Forum : απο ΟΔΔΥ εχουμε καμια ακρη ρε παλικαρια?

Tsakirakos
25-10-11, 21:20
απο ΟΔΔΥ εχουμε καμια ακρη ρε παλικαρια?

Konstantinos E60
25-10-11, 21:21
απο ΟΔΔΥ εχουμε καμια ακρη ρε παλικαρια?

Περίμενε ! Σε λιγο στις μάντρες θα είναι ποιο φθηνά thumb

Tsakirakos
25-10-11, 21:33
Περίμενε ! Σε λιγο στις μάντρες θα είναι ποιο φθηνά thumb

απλα απο ΟΔΔΥ εχεις και τις διαφορες φοροαπαλλαγες...

paganis
25-10-11, 21:44
αυτην την στιγμη ,οι τιμες απο ΟΔΔΥ, δεν ειναι ιδιαιτερως καλες , σε σχεση με της αγορας! αν εχεις δει καποιο καλο...μπορω να ρωτησω για την πραγματικη του κατασταση..αλλα μετα στην αγορα...εισαι μονος σου! εκει θα πρεπει να παιξεις μπαλλα με τα κορακια του συστηματος....

Tsakirakos
25-10-11, 21:45
εκει ειναι το ολο ζητημα αδερφε...να μη μας φανε λαχανο οι κορακες! ευχαριστω παντως...

paganis
25-10-11, 21:53
η δημοπρασια ειναι ανοιχτη σε ολους...και η διαδικασια ειναι απλη! απλα θα πρεπει να κτυπησεις μεχρι την τιμη που θελεις,,,αν δεν σε συμφερει σταματας! αν καποιο οχημα...εχει ακριβη τιμη και δεν χτυπηθει...δημοπρατητε ξανα σε χαμηλοτερη τιμη! επισης περα απο τις κανονικες δημοπρασιες,.γινονται και ηλεκτρονικες,,,,

spar@
26-10-11, 00:56
τι φοροαπαλλαγες εχουν τα αυτοκινητα του οδδυ εχω ακουσει πολλα αλλα δεν ξερω τι ισχυει ?

gyiama
26-10-11, 01:03
απ οσο εψαξα εγω πλεον δεν εχει καμια ''φοροελαφρυνση'' ολα τ απληρωνεις κανονικα απλα αν πληρωσεις μετριτης εχει καλη εκπτωση 30% και αν εισαι δημοσιος υπαλληλος πλρωνεις σε οσες δοσεις θελεις.καλη τιμη μονο σε μεγαλα αυτοκινητα πετυχαινεις(εχει πουληθει cls 55 amg 21000e) τα αλλα ομως φτανουν σε αξια μεγαλυτερη απ οσο αγοραζεις απο εξω!!(σε αυτο βοηθανε οπως ειπα οι απειρες ατοκες δοσεις στους δημοσιους)

katsaraios
26-10-11, 01:06
ενα βασικο ατου για καποιους ειναι οτι εκδιδεται νεα αδεια ..εκει μπορουν να παιχθουν πολλα με χλμ,κυβικα:whistle::whistle:

Stunt Mike
26-10-11, 01:29
απ οσο εψαξα εγω πλεον δεν εχει καμια ''φοροελαφρυνση'' ολα τ απληρωνεις κανονικα απλα αν πληρωσεις μετριτης εχει καλη εκπτωση 30% και αν εισαι δημοσιος υπαλληλος πλρωνεις σε οσες δοσεις θελεις.καλη τιμη μονο σε μεγαλα αυτοκινητα πετυχαινεις(εχει πουληθει cls 55 amg 21000e) τα αλλα ομως φτανουν σε αξια μεγαλυτερη απ οσο αγοραζεις απο εξω!!(σε αυτο βοηθανε οπως ειπα οι απειρες ατοκες δοσεις στους δημοσιους)

Για τα τελη κυκλοφοριας και τα τεκμηρια εννοει ο spar@,οχι την τελικη τιμη....

kplc16
26-10-11, 06:38
Τα τελη κυκλοφοριας αντιστοιχουν στο κυβισμο που αναγραφει η αδεια.
Τεκμηριο χρησης για ανω των 19χχ κ.ε. ισχυει οτι ισχυει για ολα τα διλιτρα.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ δεν εχει τεκμηριο ΑΓΟΡΑΣ.
Στο παρελθον καποιοι αγορασαν απο οδδυ 3λιτρο και το χαρακτηρισαν 2λιτρο.
Δεν το χαρακτηρισαν 1600αρι.

gyiama
26-10-11, 11:10
Για τα τελη κυκλοφοριας και τα τεκμηρια εννοει ο spar@,οχι την τελικη τιμη....

αυτο ειπα και εγω απλα διευκρυνισα οτι κερδισμενος βγαινεις μονο στην τιμη αγορας ολα τα αλλα τα πληρωνεις κανονικα.αποκει και περα αλλο αυτο με τοτ τι θα δηλωσεις κλπ κλπ

kplc16
26-10-11, 11:43
τσακιρακο δε μας ειπες τι λιγουρευεσαι;:whistle:

Stunt Mike
26-10-11, 17:00
Εγω γιατι θυμαμαι οτι τα αυτοκινητα απο ΟΔΔΥ ειχαν εκπτωση 40-50% στα τελη κυκλοφοριας??Δεν ισχυει πια?Παλιοτερα ισχυε....

BILL007
26-10-11, 17:23
Εγω γιατι θυμαμαι οτι τα αυτοκινητα απο ΟΔΔΥ ειχαν εκπτωση 40-50% στα τελη κυκλοφοριας??Δεν ισχυει πια?Παλιοτερα ισχυε....

Kαι στο δήλωμα...3000 και 5000 κυβικά δηλώνονταν 2000!!!!!

Tsakirakos
26-10-11, 19:26
αν ισχυει η φοροελαφρυνση που ισχυε παλιοτερα θελω να κοιταξω για κανενα cayman ή στη χειροτερη για boxster.

katsaraios
26-10-11, 19:30
αν ισχυει η φοροελαφρυνση που ισχυε παλιοτερα θελω να κοιταξω για κανενα cayman ή στη χειροτερη για boxster.
αν αποφασισεις και κατεβεις για δημοπρασια ριξε συρμα να παμε μαζι,μποντιγκαρντ θα ψαρωσουνε οι κορακες και θα τους φαμε..
Απο περιεργεια μια φορα θα ηθελα να παω...:thumbsup:

Tsakirakos
26-10-11, 19:40
αν αποφασισεις και κατεβεις για δημοπρασια ριξε συρμα να παμε μαζι,μποντιγκαρντ θα ψαρωσουνε οι κορακες και θα τους φαμε..
Απο περιεργεια μια φορα θα ηθελα να παω...:thumbsup:

εμφανισιακα εισαι κανενα θηριο? γιατι εγω με 1,85 και 72 κιλα δε θα τους πολυτρομαξω...

gyiama
26-10-11, 19:42
τελη κυκλοφοριας δεν εχει σιγουρα μειωμενα δεν θυμαμαι μονο αν εχει μειωμενο τεκμηριο ειδικα μετα απο αυτες τις αλλαγες που εκαναν με τους νεους φορους κλπ

mixalis
26-10-11, 19:44

Έχει 30% μείωση στο τεκμήριο και τα τέλη είναι κανονικά σαν όλα τα αυτοκίνητα τα οποία είναι καινούργια γιατί σου δίνουν καινούργια άδεια οπότε πάει με τους ρύπους.
Κοίτα και παρακάτω αναλυτικάthumb