Επιστροφή στο Forum : Scirocco R
Το είχαμε σήμερα για κάτι μαζεματάκια...
Σε λίγο καιρό ακόμα και τέτοια αυτοκίνητα θα σπανίζουν στους ελληνικούς δρόμους.
https://img851.imageshack.us/img851/5932/sciroccoa.jpg
https://img708.imageshack.us/img708/5403/sciroccob.jpg
https://img835.imageshack.us/img835/3007/sciroccoc.jpg
https://img600.imageshack.us/img600/3043/sciroccod.jpg
https://img827.imageshack.us/img827/6890/sciroccoe.jpg
https://img62.imageshack.us/img62/9114/sciroccoff.jpg
Το είχαμε σήμερα για κάτι μαζεματάκια...
Σε λίγο καιρό ακόμα και τέτοια αυτοκίνητα θα σπανίζουν στους ελληνικούς δρόμους.
Εμ, σας το έλεγα εγώ ότι η κρίση έχει και τα καλά της!
Εμ, σας το έλεγα εγώ ότι η κρίση έχει και τα καλά της!
ντροπη Αρη!!!!:th_Laie_67-1: :hystericalbs1: πως εκφραζεσε ετσι???:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
...ασε που, ξερεις τι τσαγακια εχει κερασει αυτο σε ανυποπτους φιλους μας ???:thumbsup:
https://img708.imageshack.us/img708/5403/sciroccob.jpg
:shok: μπλε ειναι οι βελονες???....πως ειχα την εντυπωση οτι θα επρεπε να ειναι κοκκινες!!!...πρωτη φορα βλεπω ετσι κι αλλιως σε τετοιο χρωμα βελονες!!!thumb
ντροπη Αρη!!!!:th_Laie_67-1: :hystericalbs1: πως εκφραζεσε ετσι???:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
...ασε που, ξερεις τι τσαγακια εχει κερασει αυτο σε ανυποπτους φιλους μας ???:thumbsup:
:shok: μπλε ειναι οι βελονες???....πως ειχα την εντυπωση οτι θα επρεπε να ειναι κοκκινες!!!...πρωτη φορα βλεπω ετσι κι αλλιως σε τετοιο χρωμα βελονες!!!thumb
Τα 'σπορ' μοντέλα της VW (:hystericalbs1:), εκείνα με το λογότυπο R, έχουν το μπλε χρώμα σαν σήμα κατατεθέν. Μπλε δαγκάνες, μπλε σηματάκια, μπλε βελόνες, πίτσες μπλε.
Ωραίο εσωτερικό έχει πάντως.
Τα 'σπορ' μοντέλα της VW (:hystericalbs1:), εκείνα με το λογότυπο R, έχουν το μπλε χρώμα σαν σήμα κατατεθέν. Μπλε δαγκάνες, μπλε σηματάκια, μπλε βελόνες, πίτσες μπλε.
Ωραίο εσωτερικό έχει πάντως.
:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
ποιος ξερει τι να εχεις τραβηξει αραγε!!!! :th_Laie_67-1: :hystericalbs1:
:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
ποιος ξερει τι να εχεις τραβηξει αραγε!!!! :th_Laie_67-1: :hystericalbs1:
Αν είχανε στόμα τα vag ίσως μας λέγανε τι έχουν τραβήξει εκείνα στα χέρια του ... :thumbsup:
Αν είχανε στόμα τα vag ίσως μας λέγανε τι έχουν τραβήξει εκείνα στα χέρια του ... :thumbsup:
αφου τα πειραζε ολη την ωρα ο "ΚΟΝΤΡΑΚΙΑΣ" για να περναει τα BMW!!!:th_Laie_67-1: :hystericalbs1:
...μετα αυτα χαλουσαν και ετσι τα εβγαλε κακο ονομα στην αγορα!!! :thumbsup:
ΥΣ...:whistle: γιατι νομιζεις πως πηρε μπεμπα?...εχει πιει τσαγακια!!!:th_Laie_67-1: :hystericalbs1:
Αν είχαν στόμα Πάνο θα μου παίρνανε μια πίπα. Αν είχαν χέρια όμως θα με μούντζωναν, αυτό είναι αλήθεια. Σταματώ εδώ γιατί ο Στάθης ο Polάκιας ή θα με banάρει, ή θα μου ρίξει κόκκινη!
GiannisRob
23-09-11, 19:38
Ολίγον τι άσχετο το θρεντ, αλλά μιας και πολλοί εδώ έχουμε άχτι τα VW, θα παραθέσω αυτό από άλλο φόρουμ:
Volkswagen Group CEO, Martin Winterkorn, inspects the new Hyundai i30, and becomes very frustrated finding out the car features more than solid fit & finish.
"It doesn't rattle!", said Winterkorn when inspecting steering adjustment lever. "BMW can't do it. We couldn't do it. It doesn't rattle!"
"We had such a solution, but it was too expensive back then.", one of the VW officials replied.
"Why can they do it!?", hissed frustrated Winterkorn.
https://www.youtube.com/watch?v=YpPNVSQmR5c&feature=player_embedded
VW in trouble? :D
Fantastic ad for i30 ... Just excellent! No extra production needed. Hyundai just need to air that on net & TV with subtitles. Better than any produced ad.
Παρακαλώ να μετακινηθεί ή διαγραφεί αν είναι off-topic.
Τελικα Μονστα, τι μαζεματακια του καματε???,γιατι με τον Αρη το "πηδηξαμε" το θεμα!!!:original:
...σορυ αλλα τωρα τελευταια βαζεις και εσυ ολο αντιπαλες μαρκες στα θρεντ!!!:th_Laie_67-1: ..ευτυχως που για φοντο αυτη τη φορα εχεις την μπεμπε σου!!!:thumbsup:
Κοιτάξτε παιδιά το συγκεκριμένο αμάξι, όπως όλα τα γρήγορα vw τελευταίας γενιάς, μπορεί να έχουν σχετικά καλό value for da money, αλλά είναι απλά decent όσο αφορά την απτή ποιότητα κατασκευής / συναρμολόγησης.
Τα πλαστικά τους ας πούμε στις πόρτες ή στο κάτω μέρος του ταμπλό δεν πείθουν. Η κονσόλα το ίδιο. Το καπό του κινητήρα δεν έχει καν αμορτισέρ. Από την άλλη το τιμόνι, χειριστήρια, διακόπτες κτλ είναι πολύ ποιοτικά, αλλά μέχρι εκεί. Τα υπόλοιπα μέτρια, σε σχέση με bmw - audi ή με κορεάτικα (Θενκς Γιάννη) που έχουν ξεφύγει τελείως. Δε θα ξεχάσω για παράδειγμα το πως κλείνει η πόρτα σε προηγούμενης γενιάς RS4 (όχι Α4). :shok:
Αλλά το R είναι πυροβόλο με ότι αυτό συνεπάγεται, αρκετά όμορφο (αν και από ορισμένες γωνίες δεν μου αρέσουν τα πίσω φτερά) και ιδανικό για όσους δεν έχουν να φορτώσουν 3ο-4ο άτομο.
Δεν θα το έπαιρνα ποτέ, διότι μετά από δύο χρόνια συμβίωσης με GTI 5 και 37 κιλά ροπής, μου σπασε τα νεύρα επειδή δεν έκατσε πουθενά κάτω. Κι ας λένε ότι το Σκιρόκο στρίβει καλύτερα...
Άρη, είχαμε ένα σβησιματάκι στον μπροστινό προφυλακτήρα και ένα σπέσιαλ κερωματάκι για το τέλος. :original:
Οποιος θελει μπορει να δοκιμασει σε απλο TSI. Ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ βεβαιος οτι θα αλλαξει γνωμη.
Απο τη συγκριση που μπορω να κανω, πχ με Ζ4, το scirocco ειναι πολυ καλυτερο ποιοτικα._
Για δε value for money δεν το συζητω καν. Αλλιως θα επαιρνα τον ασσο....:whistle:
Απο τη συγκριση που μπορω να κανω, πχ με Ζ4, το scirocco ειναι πολυ καλυτερο ποιοτικα.
Από πού το συμπέρανες αυτό πάλι?
Και για ποιο Ζ4 μιλάμε...?
Από πού το συμπέρανες αυτό πάλι?
Και για ποιο Ζ4 μιλάμε...?
Εκ πειρας. Ζ4, 2λτρο 2005
ακριβως ιδιο ειναι του κουμπαρου μου
αναβαθμισμενο και απο την ΑPR.
ωραιο αυτοκινητο με πολυ προσεγμενο σετ απ που σε κανει μαγκα σε οποια στροφη-με οποια χλμ-απλα.
καυλωτικ ηχος εξατμισης χωρις να ενοχλει
γενικως πολυ ολοκληρωμενο αυτοκινητο με μοτερ ξουραφι και εξυπνα κλιμακωμενο κιβωτιο το οποιο εκμεταλευεται τις δυνατοτητες του κινητηρα
Οποιος θελει μπορει να δοκιμασει σε απλο TSI. Ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ βεβαιος οτι θα αλλαξει γνωμη.
Απο τη συγκριση που μπορω να κανω, πχ με Ζ4, το scirocco ειναι πολυ καλυτερο ποιοτικα._
Για δε value for money δεν το συζητω καν. Αλλιως θα επαιρνα τον ασσο....:whistle:
Έχουν και κάποια χρόνια διαφοράς όμως ρε Κώστα.
Άσε που το Ζ4 προηγούμενης γενιάς δεν φημιζόταν και για την ποιότητά του.
Αν το συγκρίνεις με το τελευταίο Ζ4, νομίζω πως το σιρόκο είναι αρκετά πίσω, όπως είναι και λογικό βέβαια δεδομένης της διαφοράς τιμής.
Το GTI που είχα έδινε πράγματι την εντύπωση ενός εξαιρετικά ποιοτικού αυτοκινήτου. Σε σχέση με τα αδερφάκια του τα Leon, τα πλαστικά του είχαν πολύ καλύτερο φινίρισμα και ήταν μαλακά.
Όλα αυτά μέχρι να το γδύσεις. Κάποια στιγμή αποφάσισα να κάνω retrofit στο εργοστασιακό navi (MFD2) με το CD-changer στο υποβραχιόνιο και το sharkfin. Έλυσα το αυτοκίνητο μόνος και το ξαναέδεσα. Πέρασα καλωδιώσεις από την οροφή μέχρι τα μαρσπιέ και από το πορτ-μπαγκάζ μέχρι το ταμπλώ. Αυτό που είδα δεν ήταν το ποιοτικό γερμανικό αυτοκίνητο των 35.500 ευρώ που περίμενα. Πίσω από αυτή την ωραία εικόνα που έβλεπε κανείς από τη θέση του οδηγού, υπήρχε μεγάλη συγκάλυψη.
Ένα τραγελαφικό που δε θα ξεχάσω ποτέ ήταν όταν προσπαθούσα να βρω την αιτία ενός τριγμού στο δεξί τμήμα του ταμπλώ. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ο καθρέπτης του συνοδηγού, αλλά το απέκλεισα γρήγορα. Έκανα μια αναζήτηση και ανακάλυψα πως κάποιος κάπου είχε βρει ξεβίδωτη μια αλλενόβιδα που στήριζε το δεξί τμήμα του ταμπλώ στον κλωβό. Έλυσα το κομμάτι και ήταν όντως αυτή η αιτία. Έκτοτε πρέπει να βοήθησα τουλάχιστον 15 άλλους ιδιοκτήτες Golf στο να απαλλαγούν από αυτόν τον τριγμό. Ήθελα να 'ξερα, αυτές τις κωλόβιδες κανείς δεν τις ήλεγχε από το εργοστάσιο?
Δε γνωρίζω τη Ζ4 για να κάνω συγκρίσεις. Θα ήταν επίσης άδικο να συγκρίνω το Golf με το E60. Έχοντας όμως λύσει πολλά τμήματα του BMW για να σκαλίσω, να καθαρίσω ή και από απλή περιέργεια, θα πω απλούστατα πως είναι σα να συγκρίνεις το διπλάνο των αδερφών Ράιτ με το Concorde.
παιδια scirocco με κλειστα ματια....
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/698807/
Εκ πειρας. Ζ4, 2λτρο 2005
Εμένα πάντως η ποιότητα μια χαρά μου φαίνεται στο δικό μου...
Οϋτε κοπανάει, ούτε τρίζει...
Τεσπα, χαλαμε το θρεντ του Κωστα.
Δεν μιλησα για κοπανημα ή τριξιμο. Ουτε στο Ζ εχω τετοια θεματα. Μιλαω πχ για το πως κλεινει η πορτα, τη ποιοτητα στο πορτακι στο ντουλαπακι, και τετοια θεματα. Τη γενικη εικονα του αυτοκινητου λεω. Δεν ξερω ουτε τα παλια γκολφ, για να συγκρινω.
Ξερω το ροκο και το νεο πολο που εχουν αριστη ποιοτητα.
Και παντα η συγκριση γινεται σε σχεση με τα λ7 που δινεις.
Αλλα ας το σταματησουμε να μη χαλαμε το θρεντ του Κωστη
Τεσπα, χαλαμε το θρεντ του Κωστα.
Δεν μιλησα για κοπανημα ή τριξιμο. Ουτε στο Ζ εχω τετοια θεματα. Μιλαω πχ για το πως κλεινει η πορτα, τη ποιοτητα στο πορτακι στο ντουλαπακι, και τετοια θεματα. Τη γενικη εικονα του αυτοκινητου λεω. Δεν ξερω ουτε τα παλια γκολφ, για να συγκρινω.
Ξερω το ροκο και το νεο πολο που εχουν αριστη ποιοτητα.
Και παντα η συγκριση γινεται σε σχεση με τα λ7 που δινεις.
Αλλα ας το σταματησουμε να μη χαλαμε το θρεντ του Κωστη
Δε με πειράζει Κώστα, γι αυτό το λόγο δεν το έβαλα στην ενότητα 'Περιποίηση' άλλωστε.
Θα συμφωνήσω επίσης σε όσα είπες για το προηγούμενο Ζ4. Ειδικά στο θέμα κλείσιμο πόρτας, αυτό το μοντέλο και το προηγούμενο Χ3 δε θυμίζουν σε καμία περίπτωση 'γερμανική ποιότητα κατασκευής'.
Δε με πειράζει Κώστα, γι αυτό το λόγο δεν το έβαλα στην ενότητα 'Περιποίηση' άλλωστε.
Θα συμφωνήσω επίσης σε όσα είπες για το προηγούμενο Ζ4. Ειδικά στο θέμα κλείσιμο πόρτας, αυτό το μοντέλο και το προηγούμενο Χ3 δε θυμίζουν σε καμία περίπτωση 'γερμανική ποιότητα κατασκευής'.
Ομοίως και τα Ε36-46 κουπέ..
Τάσο, στο 46 μαζί με το προηγούμενης γενιάς Χ5, το κλείσιμο πόρτας θύμιζε χρηματοκιβώτιο (ειδικά στο Χ5). Το δικό σου που είναι και f/l ακούγεται ακόμα πιο στιβαρό.
Τάσο, στο 46 μαζί με το προηγούμενης γενιάς Χ5, το κλείσιμο πόρτας θύμιζε χρηματοκιβώτιο (ειδικά στο Χ5). Το δικό σου που είναι και f/l ακούγεται ακόμα πιο στιβαρό.
Κωστα στιβαρο ακουγεται, κλεινει ομως με την τριτη... Εχει τεραστια διαφορα με τα 92αρια..Σορρυ για το offtopic, παμ' παρακατω! thumb
Καμία σχέση με 92, λογικό άλλωστε. Κάνε κάποια στιγμή ένα ρεγουλάρισμα, θα βελτιωθεί αρκετά.